isvak

  2012-02-28 / 23:28:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Imorgon blir det att gå upp tidigt. och sedan ta mig till stan, vi ska bada isvak med skolan. kommer vara så jävla kallt. hörs imorgon! har bytt header, men de är bara tillfälligt. god natt!

new

  2012-02-28 / 19:36:00 / Shopping / 0 KOMMENTARER
Mamma kom hem med denna fina tröja till mig idag, mysis.

dagens

  2012-02-28 / 18:47:23 / Outfits / 0 KOMMENTARER

Fick bli en fin spegelbild haha. Tröja - cubus, jeans - carlings.

god morgon

  2012-02-28 / 10:19:58 / Mat / 0 KOMMENTARER
Hej. Sitter nyduschad i sängen och kollar på desperate houswives samtidigt som jag äter frukost. Ska inte åka förns 12 så har tid på mig. Skriver sen:)

kvällsfika

  2012-02-27 / 20:28:25 / Mat / 0 KOMMENTARER
Ligger i sängen och myser och kollar på sofias änglar. Äter lite bär tillsammans med vaniljyoghurt, och sedan varm oboy med grädde. Jammi. Imorgon börjar jag kvart i två, så tänkte stiga upp kl 9 som börjar bli min "vakna av sig själv tid". Då tänkte jag duscha och fixa nån god frukost och bara slappa till klockan 12. Skriver mer sen förhoppningsvis!

så här såg jag ut idag

  2012-02-27 / 18:43:57 / Outfits / 0 KOMMENTARER
Skjorta - kappahal barnavdelning, jeans - carlings. Fina strumpor va? :*

lördag

  2012-02-25 / 17:59:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hej, kom hem från Amina typ klockan 3. Sen har jag bara legat i sängen och gjort ingenting. Vet inte vad som händer ikväll, men förmodligen så kommer det sluta med att jag ligger kvar här hela kvällen som vanligt. Hoppas ni andra får en bra lördagskväll iallafall! Puss


god natt

  2012-02-25 / 01:02:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Häj. Sitter i soffan och dödar tid, har kollat på big brother och filmer med Amina och till de satt vi med popcorn cola och godis. Nu är jag skit trött, så vi ska sova nu. Skriver imorgon! God natt :)


sommar

  2012-02-24 / 16:33:39 / Fotografier / 0 KOMMENTARER


shit vad annorlunda jag ser ut i blondt hår. något jag kan säga är att jag saknar tjockleken på mitt hår som det var i somras, innan det jävla löshåret...
Hittade dessa bilder från i somras, saknar värme så sjukt mycket och vill bara att tiden ska gå skit mega fort till 24 maj så man får åka iväg på familjesemester i turkiet.

fredag

  2012-02-24 / 15:25:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har precis färgat håret, hoppas på att jag fick bort lite av det röda iallafall. Nu sitter jag i sängen och dricker smootie med björnbär och hallon i. Senare ska jag till amina och sova där, sjukt att vi har känt varandra hur länge som helst men jag har aldrig varit hos henne haha. Skriver väl säkert innan jag drar :)

hårtips: hårkurer

  2012-02-24 / 14:42:00 / Hår / 0 KOMMENTARER

Tänkte ge lite olika tips på hårkurer som du kan göra hemma.
Torrt hår:
Avocado innehåller många nyttiga vitaminer och är rik på enkelomättat fett. Den fungerar jättebra som hårinpackning, eftersom att naturliga fettet i avocadon hjälper till att ta bort smuts och fett. 

En välgörande hårinpackning för att motverka torrt och livlöst hår:
Mosa en halv mogen avocado med 3 matskedar olivolja. Blanda tills smeten är helt jämn. Massera in den i ditt torra hår och linda en handduk runt huvudet och låt den sitta på en timme innan du tvättar håret noga. Man kan också lägga till 2 droppar eterisk rosmarinolja för att stimulera hårväxten.
-
Hårkurer:
Mixa en avokado och ¼ deciliter kamomillte (innehåller aminosyror som ger lyster) och massera in i håret, låt det verka i 30 minuter. Om du har fett hår kan du stillsätta några droppar citron. Tvätta med schampoo.

Schamponera och handdukstorka håret och massera in den här inpackningen:
Separera ett ägg, vispa gulan och vitan separat, vänd sedan ihop dem och massera in i håret. Låt sitta i 5 minuter. Skölj sedan med varmt vatten.
Blanda 2 teskedar flytande honung med 3-4 tsk olivolja och 2 äggulor. Massera in blandningen i håret, täck med en duschmössa och låt det verka i trettio minuter. Tvätta sedan med milt schampoo.
-
Mjäll: 
Schamponera och handdukstorka håret och massera in inpckaningen. Vispa ner 2 äggulor i 1¼ dl varmt vatten. Massera in det i hårbotten, låt sitta i 10 minuter och sedan skölj ur. Skölj yttligare en gång med 2 teskedar vinäger i 2¼ dl svalt vatten.

Fylligare hår:
Mosa bananer till en kräm. Applicera den i fuktigt hår, låt sitta i 15 minuter och tvätta sedan bort med schampoo.
-
Proteinrik inpackning:
Den här inpackningen gör håret mjukt, glansigt och skyddar topparna från att splittras.
2 ägg
1 matsked glycering
1 matsked olivolja
1 tesked äppelcidervinäger
1 tesked citronsagt
1 matsked öl.
Blanda ingredienserna. Schamponera och handdukstorka håret och massera in i npackningen. Låt den sitta på i 30 minuter. Skölj.
-
Fett hår, tunt hår:
Schamponera och handdukstorka håret och massera in inpackningen. Här kan man göra en inpackning av 5 msk naturell yoghurt och ett ägg. Massera in blandningen i hårbotten och skölj ur efter 10 minuter.

top model

  2012-02-24 / 12:24:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hej. Ligger i min säng och kollar på top model sverige. Skulle ha träffat andrea idag men det vart ändrat, så nu myser jag hemma istället. Ska nog städa mitt rum senare och få ordning på min garderob. Hej så länge!

god natt

  2012-02-23 / 23:26:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ligger under täcket och myser samtidigt som jag kollar på pretty little liars och ska snart sova, hörs imorgon!


adriana lima

  2012-02-23 / 21:47:56 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
när man ser de här bilderna vill man bara åka till gymmet. hon har en helt perfekt kropp, hela hon är!

zipper bag

  2012-02-23 / 17:53:38 / Kläder / 0 KOMMENTARER
Funderar starkt på att beställa denna väska, skit snygg. Och eftersom jag bara äger en väska så känns det som om jag behöver en till.

nastygal.com

  2012-02-23 / 16:32:19 / Kläder / 0 KOMMENTARER

Några godingar.
Bilderna jag la upp för några veckor sedan, på några shorts. Kommer också ifrån nastygal.

Den här sidan kan vara den bästa någonsin, ALLT är snyggt, och billigt, de flesta grejerna kostar inte över 300. Men som vanligt så är sidan inte svensk och man får betala nästan mer i tullen än vad grejerna man beställde kostade, så beställa därifrån har man inte råd med.. Läste på kenzas blogg i somras när hon hade beställt därifrån, att hon betalade typ 2000 i tullen sen nån mer summa, och fick dessutom två likadana klänningar skickade för att ena inte fanns. Haha massa strul. Vill bara vinna på lotto eller något så man kan göra en storbeställning därifrån.

hårtips: få bort röda/gula pigment.

  2012-02-23 / 14:19:31 / Hår / 0 KOMMENTARER

Den här färgbomben (nutri color creme 1002) är främst till för att få bort gula pigment i ett blondt hår. Men den används även för att få bort röda och varma pigment i ett brunt hår. Vilket jag håller på med just nu. Det finns många olika schampoo/inpacknings färg, men denna är verkligen bra. Dock så är den ganska dyr och det finns säkert billigare.
-
Du delar upp ditt hår i fyra delar, sen ser du till så att hela håret får jämt med inpackning, låt det sitta i i 3 minuter. Eller mer/mindre, man kan avgöra det själv. Så stå framför en spegel eller något! Skölj sedan noggrant, för första gången jag använde så var jag inte så noggrann och då kliade det sjukt mycket i min hårbotten.
-
Den finns att köpa på frisörsalonger och kostar 207 kr.

torsdag

  2012-02-23 / 12:17:00 / Mat / 0 KOMMENTARER
Hej. Ligger i min säng och har precis ätit frukost/lunch. Väntar på att ett gossip girl avsnitt ska laddar ner så jag kan kika på det. Sen ska jag ta mig en dusch. Senare ska jag träffa karin.

lunch: fajitas

  2012-02-22 / 13:33:34 / Mat / 0 KOMMENTARER
till lunch gjorde jag fajitas. improviserade lite och fick ihop det. skit gott.
-
Först skar jag kycklingen i tärningar, gjorde likadant med gullök och tomat. stekte kycklingen tills den var klar, så hade jag i löken och tomaten. När det mjuknat hade jag i lite creme fraiche, taco krydda och sambal oelek. krydda lite hur du vill, sen är det klart!

hårtips: hur du får det att växa bättre/fortare.

  2012-02-22 / 12:29:06 / Hår / 0 KOMMENTARER
När jag tog ut mitt löshår i december så vart mitt hår jätte tunt och kort. Tappade nästan hälften av mitt hår, så det var alltså jätte tunt. Då började jag ta panto-3, och det är ett kosttillskott som används för finare hår, naglar och hud. Mina naglar växer som ogräs, och inga finnar får jag heller. Fick dock inte det innan, men nu har jag inte fått en ända nästan. Jag har märkt mycket skillnad från de här tabletterna, och jag tycker att de funkar! Den ger ökad blodcirkulation och näringstillförsel vid roten. Hår och naglar växer med en friskare och vackrare kvalitet. Panto-3 är ett jästfritt tillskott av mineraler, vitaminer, örter och aminosyror. Finns att köpa på de flesta hälsobutiker, tex life. och ett paket med 120 tabletter kostar 250 kr ungefär.
-
Ricinolja, i själva verket så är det här ett förstoppnings medel. Men folk har kommit på att det funkar för håret också. Det används då för att stimulera hårväxten och för att hår ska få mer lyster och glans. Går även att använda på dina ögonfransar, jag har aldrig gjort det, men har läst att det funkar nästan bättre än neulash. Ricinoljan ska användas 2-3 gånger i veckan, och då masserar du in det i hårbotten och låter det sitta i 20-30 minuter, sen sköljer du ut det. Ta schampoo två gånger för att vara säker på att allt är borta. Den är väldigt dryg att ta i, och få ur. Det känns nästan som sirap, så om du vill få det lite mer flytande så kan du ha i lite annan olja, det är också väldigt bra för håret. Jag tycker att allt det här har funkat bra för nu har mitt hår växt, och de är bara på nån månad. Kämpar fortfarande, men de är inte lika tunt och kort längre och det är jag glad över. Ricinolja har jag dock tagit en liten paus ifrån, för på mitt hår blir det ganska risigt efter ett tag och lite tovigt. Men funkar gör det, jag använder det i perioder.
Här är en bild jag tog när jag precis tagit ut löshåret, håret är blött men såhär tunt var det iallafall: 
Har ingen bra bild på hur mitt hår ser ut just nu, men här är några iallfall:
De här bilderna är tagna på nyår, och det var bara några veckor efter! Tänk er då att mitt hår är ännu bättre nu, två månader efter. Efterblivna bilder hehe, men aja :)



inspiration

  2012-02-22 / 12:27:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

filmen

  2012-02-22 / 10:59:41 / Musik/film / 0 KOMMENTARER
igår såg vi denna film, Mission Impossible - Ghost protocol. den var väldigt bra och det var action rakt igenom. så om du gillar action, se den!
om filmen:
När Ethan Hunt och IMF beskylls för att ha bombat Kreml klipper den amerikanska staten plötsligt alla band till organisationen, något presidenten kallar ”Ghost Protocol”. Utan resurser eller manskap måste Ethan hitta ett sätt att rentvå sin organisations namn och dessutom förebygga ännu en terrorattack.

min frukost

  2012-02-22 / 10:43:13 / Mat / 0 KOMMENTARER
smootie:
jordgubbar och en banan.
vaniljyoghurt, filmjölk, mjölk.
lite socker.
fruktsallad:
äpple, banan, mandarin.
creme fraiche, hackade nötter ovanpå.

semeldagen

  2012-02-21 / 23:57:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hej! Ska bli bättre på att blogga, inom kort hehe. Idag har jag varit med Gabbe, vi tog oss in till stan och gick på bio osv. Kom hem runt tio och då tog jag mig en semla eftersom att det är semeldagen idag. Imorgon ska jag till gymmet vid tre och fixa en planering och sedan köra någon timme. Känns som om det behövs efter allt jag ätit de senaste dagarna.. Innan lovet sa jag att jag skulle vara nyttig och äta skit på helgen. Det höll, tills igår:) haha. Ska sova nu iallafall, redan imorgon blir det bättre med inlägg osv. Hörs då!


jeans till shorts

  2012-02-19 / 15:46:00 / Kläder / 0 KOMMENTARER
hittade dessa i garderoben som bara låg. klippte av dom till shorts istället som säkerligen kommer komma till användning i sommar!

söndag

  2012-02-19 / 14:19:01 / Outfits / 0 KOMMENTARER
såhär ser jag ut idag! jeans/carling, tröja/H&M, jacka/gammal som jag hittade från H&M, klocka/mammas. 

somnade tidigt igår efter en ganska jobbig dag. idag har jag bara legat i sängen och kollat på film, har bl.a kollat på bortspolad haha. animerade filmer <3. nu ska jag in till stan med mamma och byta mina skor och senare kommer gabbe hit. puss!

nytt

  2012-02-17 / 16:26:00 / Shopping / 0 KOMMENTARER
tidigare i veckan köpte jag dessa jeans och en ny träningströja.

dagens

  2012-02-17 / 10:58:48 / Outfits / 0 KOMMENTARER

idag fick det bli lockigt hår. mitt hår är inte så där rött/orange, det är bara blixten! :)
tröja bikbok, jeans carlings, skor converse.

frukost

  2012-02-17 / 10:32:43 / Mat / 0 KOMMENTARER

snygg jag är i skeden<3
har precis ätit frukost som bestod utav blåbär och banan smootie och en skål med gröt. har fixat mig lite och ska sminka mig nu. har typ 1,5 timme kvar innan jag måste åka haha.. visar hur jag ser ut senare!

cupcakes

  2012-02-17 / 09:07:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hej. Har inte bloggat på ett tag nu, har helt enkelt inte känt för det. Somnade vid tio igår och vaknade tre timmar innan mitt alarm, så nu ska jag upp och göra brakfrulle! Skriver om en stund igen:) bilderna är på mina cupcakes jag gjorde här om dagen.


bilder från igår

  2012-02-11 / 17:30:38 / Fotografier / 0 KOMMENTARER

















min fina vän <3










it´s back

  2012-02-11 / 15:54:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag var jag och hämtade min mobil. så skönt att slippa sony ericson nu!! igår hade jag skit kul. somnade bredvid fint sällskap runt 1. ikväll blir det mys kväll med mamma och bror min. lägger upp bilder från igår lite senare :)

kvällens

  2012-02-10 / 18:02:00 / Outfits / 0 KOMMENTARER
nu beger jag mig mot johanna där kvällen ska spenderas. har inte bloggat på ett tag för att jag inte har haft ork eller lust. i helgen blev det bara mys hemma med familjen + gäst. under veckan har jag inte gjort så mycket. skola, gymmat. sen igår var jag med amina. på bilden ovan ser ni min outfit, och även den nya kavajen!

new in

  2012-02-03 / 22:08:05 / Shopping / 0 KOMMENTARER
Har även köpt en skitfin knallblå (skrikblå?) kavaj. som kommer att bli perfekt i sommar till ett par bruna ben! orkade inte ta bild på den dock:)
Heeej. har inte orkat blogga som vanligt, orkar egentligen inte nu heller men aja. ligger och kollar på gg nu iallfall. imorgon ska jag in till stan med pappsen och lämna in min mobil. andra gången nu... aja skönt att få en till helt ny iallafall. hörs imorgon eller sen, puss!

frukost

  2012-02-01 / 12:58:28 / Mat / 0 KOMMENTARER
Hej. förlåt för att jag inte har uppdaterat något i helgen, men har inte orkat. har typ kollat på gossip girl hela helgen och varit med familjen. hehe. idag är jag hemma från skolan för jag mådde inte så bra imorse, men det känns lite bättre nu. har precis gjort omelett och nu liggsitter jag i sängen och ska fortsätta kolla på gg och äta frulle. skriver kanske sen!