hårprodukter

  2012-04-09 / 18:41:42 / Hår /


1. maroccanoil: denna tränger in i dina hårstrån och lagar dom inifrån och ut. Alltså inte lägger sig utanpå stråt som de flesta gör. Håret blir super lent och fint och ser inte allt slitet ut. Finns att köpa hos alla frisörer och det finns ett för ljushåriga och ett för mörkhåriga.
2. Le stafford, poker straight: ett torrschampo som tar bort fett i hårbotten, det ska också utöka livslängden på stylat hår. Man behöver inte tvätta eller styla om håret så ofta. Återupplivar och fräschar upp håret mellan tvättarna. Finns att köpa på bl.a nelly.
3. Garnier fructis, sleek and shine: bygger upp hårets inre, ger glans och ett längre resultat. Håret blir super lent och lätt att reda ut. Finns att köpa på butiker som ica, coop osv.
4. Victoria's secret style body & hold volumizing mousse: Ger flexiblel stadga med hög volym. Hjälper till att hålla stilen dag och natt. Den stärker med närande provitamin B5. Innehåller aminosyror och kamomillextrakt, vilket skapar friskt, gläsande, lätt hanterande hår. Den funkar för alla typer utav hår, även färgbehandlat. Finns att köpa på victoria secret, och förmodligen fler sidor!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: